Home Novosti
Nedjelja, 25 Veljača 2018
Novosti
U Zagrebu okrugli stol na temu OSTATI ILI OTIĆI?

Udruga studenata Imotske krajine organizira 22. studenoga 2012. godine u 20h u kinu Forum na Savi, u Zagrebu Okrugli stol na temu "OSTATI ILI OTIĆI?".

Svjesni smo poteškoća s kojima se mladi danas susreću, no smatramo kako depresivna klima i promocija odlaska iz Hrvatske u inozemstvo dugoročno šteti našoj državi.

Podržite ovaj projekt svojim dolaskom i postavite pitanje našim gostima o temi zapošljavanja mladih u Hrvatskoj i odlasku u inozemstvo neposredno nakon školovanja!!!

Više...
 
Održani izbori u USIK-u za sljedeći dvogodišnji mandat

Piše: Mateja Nenadić

U petak, 2.11. ove akademske godine u Maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta održana je redovna Izborna skupština Udruge studenata Imotske krajine. Skupštini se odazvao primamljiv broj studenata, čak njih 57 okupilo se kako bi izabrali novo vodstvo koje će voditi Udrugu u dvogodišnjem mandatu.

Na početku same skupštine izabrano je radno predsjedništvo, a potom se Josip Bušić, dosadašnji predsjednik USIK-a, obratio studentima te se osvrnuo na dosadašnji rad same Udruge koja djeluje u više podružnica. Među najznačajnijim rezultatima su: besplatan prijevoz studenata u sveučilišna središta u kojima studiraju, predstavljanje Udruge i grada Imotskog te njegovog kulturnog bogatstva na smotri ''Tko smo, što smo, odakle smo?'', osnivanje podružnica, stipendije, organiziranje misa za Imoćane diljem Hrvatske, prostorije u Splitu i Zagrebu te brojni drugi.

Više...
 
Apel splitskim studentima

Dragi korisnici prostora Sveučilišne knjižnice

Ovo nije prvi put da se ovakvi i slični nemili događaji dešavaju u našem objektu.
Moram biti iskren i priznati da nemam dovoljno znanja za prepoznati rukopis i
sadržaj poruke koja je odaslana ovim u najmanju ruku neukusnim činom.

Dragi studenti i ostali korisnici objekta morate znati da o čistoći cijele zgrade, koja
ima površinu od preko 20 000 m² i 25 sanitarnih čvorova, brinu svega ČETIRI (4)
spremačice i da je zgrada nadprosječno uredna.

U tim osobama koje, uz izuzetne napore vode brigu o vašem zdravlju, prepoznajte
svoje majke koje također teško radeći zarađuju da bi vi mogli bezbrižno studirati.
Samo malo vaše pažnje učinilo bi njihov posao dostojnim čovjeka.

Više...
 
Skupština USIK-a u subotu 7. travnja 2012. godine

Dragi studenti i studentice Imotske krajine,

pozivamo Vas na Skupštinu Udruge studenata Imotske krajine u subotu, 7. travnja 2012. godine u 11:30h u Maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Imotskom.

Poveznica za događaj na Facebooku jest OVDJE!

Također, pozivamo Vas na zabavu USIK-a koja se održava u subotu navečer. Poveznica za zabavu jest OVDJE!

Voli vas vaš USIK :*

 
Donedavni predsjednik podružnice USIK-a u Splitu Josip Šerić izabran za novog predsjednika Općinskog vijeća općine Podbablje

Mještani najmnogoljudnije imotske općine Podbablje ipak neće na prijevremene lokalne izbore za Općinsko vijeće. Tako je odlučila većina vijećnika koji participiraju u Vijeću općine Podbablje kada su na svojoj XVIII. sjednici izabrali novoga predsjednika i potpredsjednika.
Kako su odlučili vijećnici dužnost novoga predsjednika obnašat će dosadašnji potpredsjednik, inače najmlađi vijećnik dvadesetčetverogodišnji Josip Šerić, donedavni predsjednik imotskih studenata u Splitu koji je na prošlim izborima 2009. godine u vijeće ušao kao nezavisni kandidat dok je mjesto potpredsjednika preuzeo Denis Jonjić iz HDZ-a.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 2 od 10