Home Novosti
Nedjelja, 25 Veljača 2018
Novosti
Održano druženje studenata u Zagrebu

Piše: Mateja NENADIĆ

Dragi naši studenti!

Nadamo se da ste se uspjeli nekako vratiti u kolotečinu svog studentskog života, zgrabili svoj index u ruke i ambiciozno zakoračili na svoje fakultete, bilo u Zagrebu, Splitu, Zadru...Naša Udruga zasigurno nije gubila vrijeme te je također zakoračila u nove pobjede i tako nam priredila jedno druženje studenata Imotske krajine u Zagrebu...Pa da vidimo..

Više...
 
BESPLATNI POKAZI!!!

Objavljujemo da su autobusni pokazi besplatni za sve studente s područja cijele Imotske krajine za ak. godinu 2010/11. O uvjetima i objavi natječaja biti ćete na vrijeme obaviješteni!

 
Mladi pokreću razvoj poduzetništva

Piše: Darko LONČAR

Munjevitom brzinom prošla su tri mjeseca otkako je u Pučkom otvorenom učilištu u Imotskom osnovana Udruga studenata Imotske krajine ili kraćom verzijom rečeno USIK, s ciljem promoviranja mladog imotskog naraštaja u ostvarivanju boljih ideja u budućnosti na području Imotske krajine, ali i na nivou drugih granica. Tada je Predsjednikom Udruge postao Josip Bušić, student Elektrotehnike u Splitu.

Danas, dakle 3 mjeseca poslije ponovno na istom mjestu, održana je tribina ove Udruge na temu "Mladi u društvu i poduzetništvu". Gosti tribine bili su ljudi bogatog životnog iskustva i vrlo zanimljivi oratori u svojim razmišljanjima i idejama, pa su tako Gojko Bežovan, Branko Ora i Dijana Vican inače sveučilišni profesori dali neke svoje smjernice po pitanju mladog društva i njihova angažmana u poduzetništvu.

Više...
 
Osnovana Udruga studenata Imotske krajine - USIK

U nazočnosti šesdesetak studenata u nedjelju je, 3. siječnja 2010. godine u dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Imotskom utemeljena Udruga studenata Imotske krajine, skračeno USIK.

Osnivačkoj skupštini nazočili su i brojni predstavnici lokalnih samouprava s područja cijele Imotske krajine, imotski gvardijan fra Zoran Kutleša, te predsjednik Studentskog zbora Republike Hrvatske, susjed iz Tijarice Ivan Bota. Na skupštini je usvojen statut udruge iz kojega izdvajamo nekoliko temeljnih odrednica.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 10 od 10