Home Novosti
Srijeda, 21 Veljača 2018
Novosti
KONAČNO: Potpisan prijevoz za sve studente Imotske krajine osim studenata općine Runovići, oni imaju najvišu stipendiju

Konačno objavljujemo da su potpisani ugovori o sufinanciranju prijevoza studenata izmađu direktora Autopoduzeća Z Imotski, gosp. Davora Kordića i načelnika imotskih općina (osim Runovića), te već odavno gradonačelnika! Naglašavamo da studenti koji imaju prebivalište u općinama imaju paket od 5 povratnih putnih karata za studente koji studiraju u Zagrebu i Osijeku (10 putovanja), te 20 povratnih putnih karata za studente koji studiraju u Splitu i Zadru (40 putovanja), dok studenti koji imaju prebivalište u gradu Imotskom imaju neograničen broj putovanja prema gradovima u kojima studiraju. Studenti koji studiraju u drugim gradovima Lijepe naše imaju pravo na prijevoz do najbližeg odredišta u koje voze autobusi Autopoduzeća Imotski! Prijevoz prema Mostaru za sada nije osiguran!
Pozivamo sve studente da se obrate u svoje općine ili u grad te iskoriste pravo na prijevoz i/ili stipendiju! Potrebni dokumenti za valjanu prijavu su uvjerenje o prebivalištu i potvrda s fakulteta o statusu redovnog studenta! Student je dužan prvo se prijaviti u općini ili u gradu, gdje će mu se izdati potvrdu s kojom onda ide na autobusni kolodvor te s dvije slike preuzima prijevoz!

U nastavku objavljujemo konačne uvjete koji studenti iz svake općine pojedinačno imaju, status i stipendija i prijevoza:

Više...
 
ZG // Sveta misa za Imoćane i prijatelje u Zagrebu

Na inicijativu Udruge studenata Imotske krajine, u Zagrebu će se 23.10.2011. održati sveta misa za sve Imoćane i prijatelje Imotske krajine u franjevačkoj Crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu (Kralja Zvonimira 64, Vrbanićeva 35) s početkom u 17h. Po završetku euharistijskog slavlja pozivamo sve u samostansku dvoranu na druženje uz prigodni domjenak kako bi se još bolje povezali, upoznali i zbližili.

Ovim putem se pozivaju svi dragi ljudi, gosti i prijatelji Imotske krajine, kao i svi oni koji su na bilo koji način povezani s našim krajem da nam se pridruže i na taj način podrže ovaj hvalevrijedan događaj. Nadamo se da će ovo održavanje zajedničke Sv.mise postati običaj, s vremenom i tradicija, koja će uvijek imati za cilj okupljanje Imoćana u Zagrebu ali i sve one koji se tako osjećaju. Molimo također i sve Imoćane koji čuju za ovu vijest da je jave svojoj obitelji i poznanicima koji borave u Zagrebu!

 
Grad Imotski počeo izdavati potvrde za pokaz, studenti ostalih općina se trebaju javiti u općinu do petka

Grad Imotski je počeo izdavati potvrde za pokazne karte svojim studentima, dok se studenti iz ostalih općina Imotske krajine trebaju prijaviti u svoje općine do petka! Molimo sve redovne studente, koji to do sada nisu učinili, da se do petka prijave u svoje općine zbog ostvarivanja prava na studentski prijevoz!

 
Dogovoren prijevoz studenata, svi redovni studenti se trebaju obratiti svojim općinama ili gradu

Na sastanku održanom u ponedjeljak ujutro postignut je načelan dogovor između vodstva Udruge studenata Imotske krajine, načelnika imotskih općina i gradonačelnika o prijevozu studenata za ak.godinu 2011./2012., te se uskoro očekuje potpisivanje ugovora o prijevozu studenata! Prema postignutom dogovoru će studenti s područja općina sudjelovati u financiranju svog prijevoza s 200KN (ostatak će platiti općina), dok će studentima iz grada Imotskog godišnji prijevoz biti plaćen u cijelosti. Stoga USIK poziva sve redovne studente da se obrate u prostorije svojih općina ili grada, te se prijave za osiguravanje prijevoza! Prijave će se vršiti do petka, a potvrda o upisu godine na fakultetu će se moći donijeti naknadno, pošto upisi na sve fakultete nisu završili. Dakle, svi redovni studenti, obratite se u svoje općine ili grad, te se prijavite za ostvarivanje prava na studentski prijevoz.

 
Obrazac za pokaze

Molimo sve studente zainteresirane za dobivanje pokaza za ak. godinu 2011./2012. da do petka, 9.9.2011. godine u 20h popune Obrazac za pokaze. Link na obrazac možete pronaći lijevo u izborniku ili možete kliknuti OVDJE! Obrazac služi kako bismo imali što precizniji broj studenata zainteresiranih za pokaz, te na temelju toga mogli učinkovitije nastaviti pregovore s načelnicima i gradonačelnikom! Nakon petka, 9.9. možete u roku par dana očekivati daljnje upute za ostvarivanje prava na pokaz na web stranicama USIK-a. Vrijedi samo za redovne studente!

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 6 od 10