Home Novosti
Srijeda, 21 Veljača 2018
Novosti
Predavanja o javnim nastupima i prezentacijskim vještinama

ŠKOLA JAVNIH NASTUPA I PREZENTACIJSKIH VJEŠTINA će se održati 21. i 22. travnja 2012. u Auli Sveučilišta u Zagrebu, Trg maršala Tita 14,  pod pokroviteljstvom Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.
Škola se sastoji od tri dijela: prvi, teoretski dio obuhvaća, u vidu predavanja, osnovne zakonitosti javnih nastupa i prezentiranja sadržaja. Drugi, praktični dio podrazumijeva praktičnu vježbu dijela polaznika pred kamerom te treći dio u kojem će se analizirati snimke pojedinih polaznika pred kamerama i ukazati na konkretne pojedinosti koje se mogu unaprijediti.
Posebna cjelina odnosit će se na pripremu i održavanje efikasnih prezentacija koja će polaznicima omogućiti nesmetano održavanje prezentacija u fakultetskim okružjima, ali ih i pripremiti za sve izazove kretanja u samostalne profesionalne karijere na različitim područjima.

Više...
 
Dobro srce studenata Splita

 
Naše klapalice osvojile srca Hercegovaca

U petak, 24.02. dogodio se čaroban spoj dalmatinske pjesme i hercegovačkog duha u Roko@Akademiji, na prvoj Hercegovačkoj noći u 2012. Na samom početku, pred više od 1000 posjetitelja, zapjevala je ženska klapa „Nuša“. Omiljene u studentskim krugovima a i šire, klapalice su svojim glasom, stasom i osmjehom očarale sve prisutne. Zapjevale su poznate pjesme „Zaspalo je siroče“ i „Tempera“ te kao iznenađenje, zajedno sa članovima ZKHS-a otpjevale žensku verziju „Hercegovina u srcu“.

Više...
 
Naše klapalice ponovno klapaju :)

Nakon premijernog nastupa u studenom, sudjelovanja na humanitarnom koncertu za pomoć djeci u prosincu, klapa Nuša u kojoj su najbrojnije pjevačice studentice iz Imotske krajine, nastupa ponovno. Ovoga puta u malo glamuroznijem izdanju kao gosti estradnih velikana „Tomislava Bralića i klape Intrade“  24. veljače  u poznatom zagrebačkom klubu Roko/Akademija.  O pjesmi ovih djevojaka već se mjesecima priča u studentskim kuloarima naše metropole. Osim što izvrsno pjevaju, studiraju na fakultetima zagrebačkog sveučilišta, a neke uz sve to još i rade te tako same sebi financiraju školovanje.  U djelovanju im uvelike pomaže Udruga studenata Imotske krajine (USIK) bez čije podrške bi njihovo djelovanje bilo uvelike otežano.  Da ne bi bila riječ samo o pjevanju moramo napomenuti da djevojke sudjeluju u mnogobrojnim humanitarnim akcijama, studentskim udrugama te ostalim projektima koje organiziraju studenti iz svih krajeva Lijepe naše. Klapu osim naših Imoćanki čine i djevojke iz  Slavonije, Pazina, Šibenika, Busovače, Rame.  Što reći osim da oni koji mogu, dođu i podrže naše djevojke na ovom hvale vrijednom nastupu.

 
Održana sjednica proširenog Upravnog odbora

U srijedu, 28. prosinca 2011. godine održana je Sjednica proširenog Upravnog odbora USIK-a na kojoj su donesene važne odluke za rad i djelovanje Udruge studenata Imotske krajine, stoga na našim internet stranicama objavljujemo Zapisnik navedene Sjednice kako bi se tim putem članstvo obavijestilo o donesenim odlukama.
Donesene su važne odluke vezane za postojeće Podružnice USIK-a, izabrani su povjerenici za osnivanje još dviju Podružnica, te je izglasan datum Izborne skupštine USIK-a na koju se ovim putem pozivaju svi članovi Udruge i oni koji to žele postati, te se posebno apelira na one koji imaju viziju kako voditi USIK i, naravno, to i žele da se na sljedećoj Izbornoj skupštini kandidiraju za vodeće funkcije Udruge!

Također, vodstvo Udruge je najavilo da će ubuduće objavljivati na internetu zapisnike većine sjednica vodstva USIK-a i njegovih Podružnica.

Zapisnik Sjednice proširenog Upravnog odbora Udruge studenata Imotske krajine možete pogledati u *.pdf formatu OVDJE!

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 3 od 10