Home Novosti
Nedjelja, 25 Veljača 2018
Novosti
Osnovana podružnica USIK-a i u Splitu

U organizaciji Udruge studenata Imotske krajine je u Splitu, u srijedu, 30. ožujak 2011. godine, s početkom u 19 h, održana Osnivačka skupština područne organizacije USIK-a pri splitskom Sveučilištu. Skupština je održana u Sveučilišnoj knjižnici.

Skupštini je nazočilo 40-ak studenata, a rad je vodilo Radno predsjedništvo na čelu s predsjednikom Udruge Josipom Bušićem. Birali su se predsjednik, Upravni odbor te Nadzorni odbor za podružnicu USIK-a u Splitu.. Inicijativni odbor za osnivanje je predložio kandidate te su, pošto su bili jedini kandidati, oni izabrani jednoglasno, javnim glasovanjem.

Više...
 
Osnivanje podružnice USIK-a u Splitu

Dragi imotski studenti u Splitu,

nakon dugog čekanje osniva se podružnica Udruge studenata Imotske krajine pri Sveučilištu u Splitu, te vas sve pozivamo da dođete da izaberemo najbolje od najboljih koji će nas voditi.

Osnivačka skupština će se dogoditi u srijedu, 30. ožujka 2011. godine u 19h u Sveučilišnoj knjižnici u Splitu (pokraj FESB-a, ispod Ekonomskog fakulteta), u sjevernom tornju knjižnice, na adresi Ruđera Boškovića 31.

Pozivamo sve zainteresirane da se jave i kandidiraju na skupštini te da sudjeluju u radu USIK-a. Najavljujemo organizaciju brojnih događanja, javnih tribina, druženja, zabava, igara, itd.

Nakon osnivanja je NOĆ IMOĆANA u Plave kave na Poljudu, s početkom u 22h uz glazbu uživo.

 

 
Maturantima predstavljena Sveučilišta i USIK

Piše: Mateja Nenadić
U organizaciji Udruge studenata Imotske krajine 14. prosinca u Gimnaziji dr. Mate Ujevića održana je prezentacija Sveučilišta u Zagrebu, Sveučilišta u Splitu i Udruge studenata Imotske krajine.

Prezentacija  je  prvenstveno bila  namijenjena  maturantima koji namjeravaju nastaviti svoje školovanje  u Splitu ili  Zagrebu. U sklopu nje, maturanti  su se imali priliku upoznati  sa studijskim programima, te organizacijama i načinom studiranja u sklopu sastavnica naših Sveučilišta.

Maturantima je također predstavljena  naša Udruga i njen rad, kao i mnogi njeni  sportski, zabavni i humanitarni događaji.

Prezentacija je zamišljena na način da pomogne našim maturantim – budućim studentima u izboru jedne od najvažnijih odluka u njihovom u životu – odabiru fakulteta koji će jednog dana zabilježiti i odrediti njihov životni put.

Više...
 
Predstavljanje portala esava.info

Lijep pozdrav svim našim čitateljima i sustanarima,

kao što ste vjerojatno i već primjetili, na Savi posljednjih dana kruže novi plakati i leci koji do sada nisu bili viđeni. Neki od vas su ih ignorirali dok oni koji ovo sada čitaju vjerojatno nisu mogli odoljeti i zaviriti što se to krije iza internet stranice www.esava.info.  U nastavku ćemo vam ukratko objasniti tko smo i što smo i zašto uopće postojimo.

Što je esava.info?

Esava.info je prvi neovisni informativni internet portal posvećen studentskom domu Stjepan Radić, popularno zvanom ''Sava''. Vode ga i ažuriraju vaši sustanari u želji da vas upoznaju i informiraju o svim novostima u i oko našeg doma. Esava.info je samostalna inicijativa nekoliko studenata koji su uložili vlastiti trud, vrijeme i novac s ciljem veće informiranosti svih stanara doma. Svačije je pravo biti informiran, a pogotovo o stvarima koje se događaju u vašem dvorištu. Mi smo tu da prikupljamo pitanja i odgovore na ista.

Više...
 
Imotski studenti uručili djeci prigodne poklone

Piše : Mateja Nenadić

Kažu da svijet voli pobjednike. Ako je suditi prema novoj humanitarnoj akciji naše Udruge , onda je to zaista tako. Naime, u  organizaciji Udruge studenata Imotske krajine (podružnica Zagreb), dana 14.prosinca djeci u osnovnoj školi Stjepana Radića u Imotskom uspješno je izmamljen osmijeh  na lice.

Naši studenti su vlastitim donacijama prikupili određenu svotu novca i odlučili mališanima uljepšati božićne blagdane. Na ovaj zadatak poslali smo našeg predsjednika Branimira Milardovića i njegovu desnu ruku Mateu Mustapić. Oni su ujedno i uručili djeci  prigodne poklone, a slatkiši i igračke oduševili su mališane ovog razreda.

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 8 od 10