Home Aktivnosti
Srijeda, 21 Veljača 2018
Aktivnosti
Predstavljanje knjige "Bruno Bušić" autora dr.sc. Anđelka Mijatovića

Udruga studenata Imotske krajine u suradni sa Školskom knjigom d.d. Zagreb ima čast pozvati Vas na predstavljanje knjige "Bruno Bušić" autora dr.sc. Anđelka Mijatovića u subotu 17. srpnja 2010. godine u 20:30h u Dvorima don Ivana Turića (preko puta crkve).

Na predstavljanju će govoriti Dražen Budiša, dr.sc. Anđelko Mijatović, Ante Žužul, prof i Ferdo Bušić, prof.

Veselimo se Vašem dolasku!

 

 
USIK predstavio Imotsku krajinu u Zagrebu

USIK - štand

Dana 29.5.2010. godine s početkom u 10 sati na Cvjetnom trgu u Zagrebu, Udruga studenata Imotske krajine ponosno je predstavila Imotsku krajinu na projektu ”Tko smo? Što smo? Odakle smo?“, koji je realiziran suradnjom 12 studentskih udruga i zavičajnih klubova iz Hrvatske i BIH.

USIK je predstavio cijelu Imotsku krajinu, grad, sve općine, Crveno i Modro jezero, Vrljiku, Topanu te sve ostale znamenitosti našeg krša.

Više...
 
Tko smo? Što smo? Odakle smo?

Pozivamo Vas 29.05.2010. godine (subota) od 9h-16h na Cvjetni trg u Zagrebu da sudjelujete u projektu "Tko smo? Što smo? Odakle smo?", kojeg je pokrenula Udruga novljanskih studenata uz potporu studentskih udruga i zavičajnih klubova s našeg sveučilišta.

Trenutačno u samoj realizaciji projekta sudjeluje 12 studentskih udruga i zavičajnih klubova a očekuje se do samog početka i još koja udruga.

Više...
 
Održana tribina "Mladi u društvu i poduzetništvu"

U organizaciji Udruge studenata Imotske krajine u Pučkom otvorenom učilištu održana je tribina pod nazivom Mladi u društvu i poduzetništvu. U radu tribine sudjelovali su prof. Dijana Vican državna tajnica u Ministarstvu prosvjete i športa, dr. Gojko Bežovan profesor na Pravnom fakultetu u Zagrebu imr. Branko Ora voditelj ureda za gospodarstvo naše Županije.

Tema zanimljiva i kako reče Dijana Vican, dok neki studenti u Zagrebu prosvjeduju, ovi u Imotskom se bave vitalnim studentskim pitanjima, kako poslije studija naći posao i kako se snaći u poduzetničkim vodama.

Više...
 
Najava tribine "Mladi u društvu i poduzetništvu"

Pozivamo sve studente, srednjoškolce i ostale mlade ljude na tribinu pod nazivom "Mladi u društvu i poduzetništvu" koja će se održati na Veliku subotu, 03. travnja 2010. godine u 16h, u dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Imotskom.

Među mnoštvom kvalitetnih predavača izdvojiti ćemo prof.dr.sc Gojko Bežovan (profesor na Pravnom fakultetu u Zagreb), prof.dr.sc Dijana Vican (Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa) te mr.sc. Branko Ora (član odbora za gospodarstvo Županijske skupštine).

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 » > Kraj >>

Stranica 5 od 5