Home
Srijeda, 21 Veljača 2018
Izabrano novo vodstvo ZKHS-a!

U ponedjeljak 19. studenog 2012. s početkom u 19 sati održana je 10. izborna Skupština Zavičajnog kluba hercegovačkih studenata (ZKHS) na kojoj je izabrano novo vodstvo Kluba.

Izborno povjerenstvo u sastavu kojega su bili Ante Boras, Danijela Zeljko i Anamarija Mitar predvodilo je zasjedanje Skupštine u skladu s odredbama Statuta. Prisutni su članovi tajnim glasovanjem od 17 kandidata izabrali 13 najzaslužnijih koji će sljedeće dvije godine vršiti dužnost člana Predsjedništva ove studentske udruge.

Više...
 
U Splitu organizirano zajedničko gledanje presude generalima

Udruga studenata Imotske krajine u suradnji s Udrugom studenata splitskog Sveučilišta i Studentskim centrom Split organizira zajedničko praćenje izricanja presude hrvatskim generalima zatočenima u Haagu u petak, 16. studenoga 2012. godine s početkom u 9h ujutro u predvorjima studentskih domova Bruno Bušić i Hostel u Splitu.

Podsjetimo, general Ante Gotovina je nepravomoćno osuđen na 24 godine, a general Mladen Markač na 18 godina zatvora! Nadajmo se da će Žalbeno vijeće Haaškog tribunala u pravomoćnoj presudi spoznati istinu te osloboditi naše generale.

 
U Zagrebu okrugli stol na temu OSTATI ILI OTIĆI?

Udruga studenata Imotske krajine organizira 22. studenoga 2012. godine u 20h u kinu Forum na Savi, u Zagrebu Okrugli stol na temu "OSTATI ILI OTIĆI?".

Svjesni smo poteškoća s kojima se mladi danas susreću, no smatramo kako depresivna klima i promocija odlaska iz Hrvatske u inozemstvo dugoročno šteti našoj državi.

Podržite ovaj projekt svojim dolaskom i postavite pitanje našim gostima o temi zapošljavanja mladih u Hrvatskoj i odlasku u inozemstvo neposredno nakon školovanja!!!

Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 3 od 27