Home Aktivnosti Podružnica Zagreb Tko smo? Što smo? Odakle smo?
Subota, 24 Ožujak 2018
Tko smo? Što smo? Odakle smo?

Pozivamo Vas 29.05.2010. godine (subota) od 9h-16h na Cvjetni trg u Zagrebu da sudjelujete u projektu "Tko smo? Što smo? Odakle smo?", kojeg je pokrenula Udruga novljanskih studenata uz potporu studentskih udruga i zavičajnih klubova s našeg sveučilišta.

Trenutačno u samoj realizaciji projekta sudjeluje 12 studentskih udruga i zavičajnih klubova a očekuje se do samog početka i još koja udruga.

Trenutačni sudionici projekta:

a) Udruga zagorskih studenata
b) Udruga studenata Dubrovnika " Libertas "
c) Zagrebački klub livanjskih studenata
d) Udruga novljanskih studenata
e) Klub zadarskih studenata
f) Udruga studenti cetinske krajine
g) Zavičajni klub hercegovačkih studenata
h) Đakovačka udruga studenata
i) Udruga bosanskih studenata
j) Studentski Zbor Gacke
k) Udruga studenata Banovine
l) Udruga studenata Imotske krajine

Cilj je ove priredbe upoznati Zagrepčane i sve njihove goste s prirodnim ljepotama te kulturnom i povijesnom baštinom hrvatskih krajeva, a to će učiniti upravo mlade uzdanice svojih rodnih krajeva okupljenih u studentske i zavičajne udruge.

Ovim putem bih Vas pozvao da se pridružite realizaciji samoga projekta te da posjetite štandove koji će biti postavljeni toga dana, na kojima će se studentske udruge predstaviti.

Na štandu USIK-a će se Imotska krajina predstaviti u najsvjetlijem izdanju s cijelom paletom autohtonih proizvoda i dobara kao npr. gastronomske delicije (sir, pršut, domaći kruh, imotska torta, rafioli), vina (Kujunđuša, Imoćanka), suveniri, zavičajni folklor te slike prirodnih ljepota Imotske krajine. Cijelo događanje će svojom pojavom uveličati povijesni galantari, poznati Imoćani te pokoja ganga.

Nadamo se da ćete se odazvati našemu projektu, u kojega smo uložili puno truda,te toga dana posjetiti nas na Cvjetnom trg-u.

Za sva eventualna pitanja obratite se na mail udruge Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , također javite se ako želite sudjelovati u samoj organizaciji.