Home Novosti Studentske novosti Izabrano novo vodstvo ZKHS-a!
Srijeda, 21 Veljača 2018
Izabrano novo vodstvo ZKHS-a!

U ponedjeljak 19. studenog 2012. s početkom u 19 sati održana je 10. izborna Skupština Zavičajnog kluba hercegovačkih studenata (ZKHS) na kojoj je izabrano novo vodstvo Kluba.

Izborno povjerenstvo u sastavu kojega su bili Ante Boras, Danijela Zeljko i Anamarija Mitar predvodilo je zasjedanje Skupštine u skladu s odredbama Statuta. Prisutni su članovi tajnim glasovanjem od 17 kandidata izabrali 13 najzaslužnijih koji će sljedeće dvije godine vršiti dužnost člana Predsjedništva ove studentske udruge.
Članovi Predsjedništva ZKHS-a:

Petar Anić – općina Široki Brijeg
Drago Barać – općina Čitluk
Zvonimir Barać – općina Čitluk
Marko Boras – grad Mostar
Kristina Bošnjak – općina Grude
Ljubo Karamatić – općina Posušje
Tomislav Mandurić – općina Posušje
Gabriela Mitar – općina Posušje
Darko Rebac – općina Čapljina
Iva Sabljo – općina Grude
Ivan Sesar – općina Široki Brijeg
Lucijana Soče – općina Čitluk
Josip Tolić – općina Grude

U oproštajnom govoru dosadašnji predsjednik ZKHS-a Mate Kovač iznio je iscrpni izvještaj aktivnosti i financijskog kretanja Kluba te ohrabrio nove članove u nadi da nastave već utvrđenim putem koji je Klub podigao na visoku stepenicu. Pozvao ih je i da ga svesrdnim zalaganjem i trudom, uz fakultetske obveze, učine još boljim. Na taj način predstavlja se Hercegovina u boljem svjetlu u Zagrebu i svijetu, ali se i stječu nova iskustva, prijateljstva i poznanstva prijeko potrebna u životu.

Na prvoj sjednici novoizabranog Predsjedništva za Predsjednika ZKHS-a izabran je Tomislav Mandurić, koji je dobio i najviše glasova na izbornoj Skupštini. Za Zamjenika predsjednika izabran je Zvonimir Barać, a za Glavnu tajnicu Gabriela Mitar, koja nastavlja obnašati ovu funkciju iz prošlog mandata.

Fotogaleriju sa Skupštine možete pogledati na našoj službenoj stranici na Facebooku (autorica: Jelena Stipović).