Home Novosti Novosti iz Udruge Održani izbori u USIK-u za sljedeći dvogodišnji mandat
Srijeda, 21 Veljača 2018
Održani izbori u USIK-u za sljedeći dvogodišnji mandat

Piše: Mateja Nenadić

U petak, 2.11. ove akademske godine u Maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta održana je redovna Izborna skupština Udruge studenata Imotske krajine. Skupštini se odazvao primamljiv broj studenata, čak njih 57 okupilo se kako bi izabrali novo vodstvo koje će voditi Udrugu u dvogodišnjem mandatu.

Na početku same skupštine izabrano je radno predsjedništvo, a potom se Josip Bušić, dosadašnji predsjednik USIK-a, obratio studentima te se osvrnuo na dosadašnji rad same Udruge koja djeluje u više podružnica. Među najznačajnijim rezultatima su: besplatan prijevoz studenata u sveučilišna središta u kojima studiraju, predstavljanje Udruge i grada Imotskog te njegovog kulturnog bogatstva na smotri ''Tko smo, što smo, odakle smo?'', osnivanje podružnica, stipendije, organiziranje misa za Imoćane diljem Hrvatske, prostorije u Splitu i Zagrebu te brojni drugi.


Što se tiče novog vodstva, izglasano je sljedeće:

Predsjednik: Josip Bušić
Potpredsjednici: Zrinka Grabovac, Marko Kukavica i Anamarija Puljiz
Tajnik: Marija Mustapić
Članovi Upravnog odbora: Nikolina Gabelica, Jurica Grabovac, Ante Gudelj, Ema Jukić, Ante Kasalo, Ljubomir Milas, Mateja Nenadić, Ana Šabić.

Predsjednik Nadzornog odbora: Mario Rašić
Članovi Nadzornog odbora Ivan Brnas, Marijana Majić, Domagoj Matković i Domagoj Mišević

Čestitamo svima koji su izabrani, a posebno onima koji su u prethodnom mandatu vodili Udrugu nakon osnivanja. Nadamo se da će svi izabrani predano raditi za svoj rodni kraj i pokazati snagu zajedništva u nadolazećim projektima. Ujedno se zahvaljujemo svima koji su došli i na taj način podržali rad Udruge kojoj, sigurna sam, svi želimo puno uspjeha i puno novih članova.

Slike sa Skupštine možete pogledati na našem fejsbuku OVDJE!