Home Novosti Studentske novosti Predavanja o javnim nastupima i prezentacijskim vještinama
Subota, 24 Ožujak 2018
Predavanja o javnim nastupima i prezentacijskim vještinama

ŠKOLA JAVNIH NASTUPA I PREZENTACIJSKIH VJEŠTINA će se održati 21. i 22. travnja 2012. u Auli Sveučilišta u Zagrebu, Trg maršala Tita 14,  pod pokroviteljstvom Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.
Škola se sastoji od tri dijela: prvi, teoretski dio obuhvaća, u vidu predavanja, osnovne zakonitosti javnih nastupa i prezentiranja sadržaja. Drugi, praktični dio podrazumijeva praktičnu vježbu dijela polaznika pred kamerom te treći dio u kojem će se analizirati snimke pojedinih polaznika pred kamerama i ukazati na konkretne pojedinosti koje se mogu unaprijediti.
Posebna cjelina odnosit će se na pripremu i održavanje efikasnih prezentacija koja će polaznicima omogućiti nesmetano održavanje prezentacija u fakultetskim okružjima, ali ih i pripremiti za sve izazove kretanja u samostalne profesionalne karijere na različitim područjima. Na školu su pozvani po jedan student i asistent sa svakog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.
Sudjelovanje na Školi javnih nastupa i prezentacijskih vještina za studente i asistente nominirane od strane podružnice Studentskog zbora, odnosno uprave fakulteta je besplatno.
Cijena participacije za ostale sudionike je 200 kn.

Za sva dodatna pitanja:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
http://www.facebook.com/events/179807542130897/
tel.095.8300.955