Home Aktivnosti Aktivnosti Udruge Prvi gospodarski forum Imotske krajine
Srijeda, 21 Veljača 2018
Prvi gospodarski forum Imotske krajine

Udruga studenata Imotske krajine, u suradnji s organizacijskim odborom Imote u Lisinskom, organizira Prvi gospodarski forum Imotske krajine koji će se održati 14. studenog 2011. godine u dvorani Tribine grada Zagreba, Kaptol 27, u Zagrebu u 14 sati.

Organizacijski odbor Imote u Lisinskom nakon jako uspješne dvije manifestacije Imota u Lisinskom, koje su rezultirale značajnim donacijama, 2009. godine za djecu s posebnim potrebama u Imotskom i Zagrebu te 2010.godine za rodilište u Imotskom, po treći put organizira istu manifestaciju humanitarnog karaktera 14. studenoga 2011. godine.

Pod okriljem dobročiniteljskog duha za Imotsku krajinu, koja svakim danom sve više odumire, Udruga studenata Imotske krajine okuplja na ovom Forumu dokazane stručnjake na području gospodarstva kako bi svojim mišljenjem, raspravama i zaključcima zajedno s Vama na jednom mjestu dali poticaj razvoju gospodarstva Imotske krajine. Jedan od krajnjih ciljeva Udruge studenata Imotske krajine je ovim Forumom potaknuti osnivanje lokalne agencije za razvoj koja bi dobila priliku iskoristiti sve potencijale Imotske Krajine i privlačenje budućih ulagača, čiji bi konačan rezultat bio vraćanje života Imotskoj Krajini.

Pozivamo Vas da svojim dolaskom podržite Forum i ciljeve za koje sa zalažemo.

Također Vas pozivamo 14. studenoga 201. godine, u 19:30 sati, u KD Vatroslav Lisinski na humanitarnu manifestaciju Imota u Lisinskom.