Home
Subota, 24 Ožujak 2018
BESPLATNI POKAZI!!!

Objavljujemo da su autobusni pokazi besplatni za sve studente s područja cijele Imotske krajine za ak. godinu 2010/11. O uvjetima i objavi natječaja biti ćete na vrijeme obaviješteni!

 
Predstavljanje knjige "Bruno Bušić"

U organizaciji Udruge studenata Imotske krajine u subotu, 17. srpnja u dvorima don Ivana Turića u Imotskom predstavljena je knjiga dr. Anđelka Mijatovića 'Bruno Bušić'. Urednik knjige je Dražen Budiša a za izdavača se potpisuje Ante Žužul iz Školske knjige. Veliki broj Imoćana, njih 90-ak, kao i poklonika lika i djela Bruna Bušića, okupio se na predstavljanju Mijatovićeve knjige, odajući time poštovanje prema najistaknutijem pojedincu brojne hrvatske emigracije.

Više...
 
USIK predstavio Imotsku krajinu u Zagrebu

USIK - štand

Dana 29.5.2010. godine s početkom u 10 sati na Cvjetnom trgu u Zagrebu, Udruga studenata Imotske krajine ponosno je predstavila Imotsku krajinu na projektu ”Tko smo? Što smo? Odakle smo?“, koji je realiziran suradnjom 12 studentskih udruga i zavičajnih klubova iz Hrvatske i BIH.

USIK je predstavio cijelu Imotsku krajinu, grad, sve općine, Crveno i Modro jezero, Vrljiku, Topanu te sve ostale znamenitosti našeg krša.

Više...
 
<< Početak < « 21 22 23 24 25 26 27 » > Kraj >>

Stranica 26 od 27