Home
Subota, 24 Ožujak 2018
Osnivačka skupština USIK – podružnica Zagreb

Piše: Mateja Nenadić

U organizaciji Udruge studenata Imotske krajine u Zagrebu , u subotu, 6. listopada 2010.g. u 18:00 h održana je osnivačka skupština USIK - podružnica Zagreb. Studenti naše Imotske krajine sastali su se u studentskom domu Stjepan Radić u kinu Forum, na Savi.

Koje su sve to važne face podržale naš USIK?

 

Kako bi Udruga zaista stekla jedan novi nivo ozbiljnosti i aktivno krenula s radom, pobrinuo se svatko pomalo. Tako su našu Udrugu svojom nazočnošću podržali ponajprije naši studenti koji su došli u velikom broju, njih 60-ak. Pozivu se rado odazvao i fra Ante Babić, vicepostular samostana Majke Božje Lurdske u Zagrebu kao i župni vikar istog samostana fra Josip Sušić.

Više...
 
Održana skupština USIK-a

U nedjelju, 31.10.2010. g. u Pučkom otvorenom učilištu s početkom u 20:00 sati održana je prva skupština Udruge studenata Imotske krajine nakon Osnivačke skupštine 3.1. 2010.g. Okupilo se 50-ak studenata koje je pozdravio fra Ivan Režić, župni vikar u Imotskom, a Skupštinu je otvorio predsjednik USIK-a, Josip Bušić. Najvažnije točke dnevnog reda bile su izmjene Statuta, izbor dva člana Upravnog odbora, jednog člana Nadzornog odbora te novog tajnika USIK-a. Rad skupštine vodilo je radno predsjedništvo u sastavu: Ante Gudelj, Nikola Grabovac, Josip Bušić, Marijana Vrljičak te Filip Dropuljić.

Više...
 
Održano druženje studenata u Zagrebu

Piše: Mateja NENADIĆ

Dragi naši studenti!

Nadamo se da ste se uspjeli nekako vratiti u kolotečinu svog studentskog života, zgrabili svoj index u ruke i ambiciozno zakoračili na svoje fakultete, bilo u Zagrebu, Splitu, Zadru...Naša Udruga zasigurno nije gubila vrijeme te je također zakoračila u nove pobjede i tako nam priredila jedno druženje studenata Imotske krajine u Zagrebu...Pa da vidimo..

Više...
 
<< Početak < « 21 22 23 24 25 26 27 » > Kraj >>

Stranica 25 od 27