Home
Srijeda, 21 Veljača 2018
Donedavni predsjednik podružnice USIK-a u Splitu Josip Šerić izabran za novog predsjednika Općinskog vijeća općine Podbablje

Mještani najmnogoljudnije imotske općine Podbablje ipak neće na prijevremene lokalne izbore za Općinsko vijeće. Tako je odlučila većina vijećnika koji participiraju u Vijeću općine Podbablje kada su na svojoj XVIII. sjednici izabrali novoga predsjednika i potpredsjednika.
Kako su odlučili vijećnici dužnost novoga predsjednika obnašat će dosadašnji potpredsjednik, inače najmlađi vijećnik dvadesetčetverogodišnji Josip Šerić, donedavni predsjednik imotskih studenata u Splitu koji je na prošlim izborima 2009. godine u vijeće ušao kao nezavisni kandidat dok je mjesto potpredsjednika preuzeo Denis Jonjić iz HDZ-a.

Više...
 
Predavanja o javnim nastupima i prezentacijskim vještinama

ŠKOLA JAVNIH NASTUPA I PREZENTACIJSKIH VJEŠTINA će se održati 21. i 22. travnja 2012. u Auli Sveučilišta u Zagrebu, Trg maršala Tita 14,  pod pokroviteljstvom Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.
Škola se sastoji od tri dijela: prvi, teoretski dio obuhvaća, u vidu predavanja, osnovne zakonitosti javnih nastupa i prezentiranja sadržaja. Drugi, praktični dio podrazumijeva praktičnu vježbu dijela polaznika pred kamerom te treći dio u kojem će se analizirati snimke pojedinih polaznika pred kamerama i ukazati na konkretne pojedinosti koje se mogu unaprijediti.
Posebna cjelina odnosit će se na pripremu i održavanje efikasnih prezentacija koja će polaznicima omogućiti nesmetano održavanje prezentacija u fakultetskim okružjima, ali ih i pripremiti za sve izazove kretanja u samostalne profesionalne karijere na različitim područjima.

Više...
 
SPLIT // Turnir trešeta i briškule

Drage naše i dragi naši,

u režiji USIK-a organizira se još jedan turnir trešeta i briškule između studenata Imotske krajine i njihovih prijatelja u prostorijama Udruge u Splitu (Put Plokita 25).

Uplata po ekipi (2 čalana) iznosi 50kn, a broj ekipa je ograničen stoga požurite s prijavama!


Prijave se vrše na brojeve:
091 942 4229 (Jure)
098 196 9997 (Marko)

Osigurat ćemo roštilj i piće (koliko mogućnosti dozvole), a vi ponesite dobru volju i prijateljsko raspoloženje!

Vaš USIK

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 8 od 27